Support in English for our non-French-reading customers

Support in English for our non-French-reading customers

Message non lude fred » Mer 22 Juin 2011 16:16

Do not hesitate to post in this section your questions about our products if you do not read/write French.
Do not hesitate to post drawings, pictures or movies throught BBCodes functions.

We will be able to answer your questions in English.
You can try to use the Google translation service (translate.google.com) even if it is not perfect.
Avatar de l’utilisateur
fred
 
Messages: 217
Inscription: Lun 20 Déc 2010 15:32
Localisation: Toulouse

Re: Support in English for our non-French-reading customers

Message non lude vitamin » Lun 11 Déc 2017 14:49

Dear all,
I am testing the Akeru 3.3 board with simple code similar to the examples form akeru library. I am just sending a single value using Sigfox. You can see the code in the attachment.
My problem is that everything works when the PC is connected and the serial connection initialized.
As soon as I unplug the USB from PC and leave only the power connected, the LED on the board shines green but no values are sent over Sigfox.

Thanks for your help.
With Regards
Jakub
Fichiers joints
akeru_test.txt
Testing code
(1.22 Kio) Téléchargé 74 fois
vitamin
 
Messages: 3
Inscription: Lun 11 Déc 2017 14:42

Re: Support in English for our non-French-reading customers

Message non lude fred » Lun 11 Déc 2017 14:53

Hello,
What is the Modem ID please ?
Did you wait for 10 minutes ?
Best regards
Avatar de l’utilisateur
fred
 
Messages: 217
Inscription: Lun 20 Déc 2010 15:32
Localisation: Toulouse

Re: Support in English for our non-French-reading customers

Message non lude vitamin » Mer 13 Déc 2017 10:34

Hello,
the modem ID is 001B320B.
Yes I have tried to wait even 24 hours.
Also when the Serial is connected, the board would blink blue, when I connect only powersupply, the board would just light green, no blue blinking.

Thank you
Jakub
vitamin
 
Messages: 3
Inscription: Lun 11 Déc 2017 14:42

Re: Support in English for our non-French-reading customers

Message non lude vitamin » Mer 13 Déc 2017 20:47

Update:
It is enough when the serial is available during setup(), when I wait until first value is sent and disconnect it afterwards leaving only the powersupply connected it would continue sending values each 10 minutes as configured in the loop.

Regards
Jakub
vitamin
 
Messages: 3
Inscription: Lun 11 Déc 2017 14:42


Retourner vers Support for Snootlab Products

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 0 invités

cron